banner564

Tepe’de kritik randevu

Play-off şansını sürdüren iki takımdan Gönyeli ile Lapta önemli mücadeleye çıkacak

Tepe’de kritik randevu
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet 1.Lig Beyaz Grup 21.hafta karşılaşmalarında Gönyeli ile Lapta arasında oynanacak olan mücadele play-off’a katılma adına oldukça önem taşıyor. 26 Mart Pazar tarihinde saat 15.00’da Gönyeli Stadı’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde Gönyeli 32 puanla ikinci sırada yer alırken; Lapta ise 31 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Hedef Süper Lig
Gönyeli Teknik Direktörü İltaç Karayel zorlu Lapta karşılaşması öncesi yaptığı açıklamalarda Gönyeli’nin layık olduğu Süper Lig’e çıkmasını sağlamak için mücadele ettiklerini ve bu hedeflerin ulaşacaklarına inandığını söyledi. Karayel, ligin ikinci devresinde arzu ettikleri çıkışı yakaladıklarını ve ligin dibinde bulunan takımı ikinci sıraya taşımayı başardıklarını ifade etti. Şu anda işlerinin başlangıca göre daha kolay olduğunu belirten Karayel, kendi sahalarında alacakları galibiyetle play-off’u garantileyeceklerini söyledi.

Final havasında olacak
Karayel, Lapta karşılaşmasına büyük özenle hazırlandıklarını ve yönetimin taraftarlarını sahaya çekmek için büyük çalışmalarda bulunduğunu ifade etti. Karayel, bu maçı bir final havasına sokup taraftarlarına güzel bir futbol sonrasında galibiyet hediye etmek istediklerini vurguladı.

Zor olacak
Lapta Teknik Direktörü Salahi Uçkan, birkaç haftadır ciddi puan kayıpları yaşadıklarını ve rakipleri Gönyeli’ye lig yarışında geçildiklerini belirterek play-off için mutlaka Gönyeli deplasmanından puan çıkarmaları gerektiğini ifade etti. Uçkan, Gönyeli’nin de aynı hedef doğrultusunda sahaya çıkacağından dolayı mücadelenin oldukça zorlu geçeceğini vurguladı.

Önemli eksiklerimiz var
Salahi Uçkan, Gönyeli karşılaşması öncesinde önemli eksiklerinin bulunduğunu ve kadro kurmada ciddi anlamda zorlandıklarını ifade etti. Uçkan, Süleyman’ın kırmızı kart cezası nedeniyle Salih ve Emrah’ın ise rahatsızlıklarından dolayı mücadelede forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi. Uçkan, her şeye rağmen sahadan hak ederek puan alarak ayrılacaklarına inandığını belirtti. Salahi Uçkan, hakemlerin de maça kendilerini motive edip iyi hazırlanmasını temenni ettiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474