banner564

Timsah gözünü eski golcüsüne dikti

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Brezilyalı golcü Fernandao için vatandaşı Titi aracılığıyla transfer teklifinde bulunulmadığını söyledi

Timsah gözünü eski golcüsüne dikti
banner598
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe forması giyen eski Brezilyalı golcüleri Fernandao'yu yeniden kadrolarında görmek istediklerini, bu çerçevede ara transfer döneminde girişimde bulunabileceklerini söyledi.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Brezilyalı golcü Fernandao için vatandaşı Titi aracılığıyla transfer teklifinde bulunulduğuna dair bazı haberlerin yer aldığını ancak bunların gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Fernandao'nun daha önce de gündemlerine geldiğini ancak Fenerbahçe'nin bu oyuncuyu bırakmak istemediğini aktaran Ay, "Şu an zaten erken. Onu ancak devre arasında bir daha görüşürüz. Bursaspor'da tekrar oynamasını isterim ama şu an Fenerbahçe'nin futbolcusu. Verirler veya vermezler onların bileceği bir iş. Tekrar görüşme durumumuz olabilir." dedi.

"Bir sene daha devam etmesini isterim"
Ay, sezon sonu sözleşmesi sona erdikten sonra ülkesi Arjantin'e döneceğini açıklayan takım kaptanı Pablo Martin Batalla'yı da bırakmak istemediklerini vurguladı.
Teknik direktör Paul Le Guen'in de Batalla ile gelecek sene takımda kalması için bir görüşme yapacağını söyleyen Ay, "Ben de en az bir sene oynamasını istiyorum. Gönlümden o geçiyor ama bunun kararını verecek olan Pablo'nun kendisi. Tekrar görüşürüz. Hoca da görüşür, ben de görüşürüm. Batalla'nın kararını değiştirmeye çalışacağız. Olur veya olmaz şimdi bir şey söyleyemeyiz. Bir sene daha devam etmesini isterim." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474