banner564

Topaloğlu: Seriyi devam ettirmeliyiz

Sahasında uzun süredir yenilmeyen Gençler Birliği bu hafta da kazanmak istiyor

Topaloğlu: Seriyi devam ettirmeliyiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in üçüncü haftasında bugün sahasında Cihangir'i konuk edecek olan Gençler Birliği galibiyet hedefliyor. Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu maç öncesi verdiği demeçte çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarının bilincinde olduklarını, bu nedenle maçın sonunda gülen taraf olmak istediklerini söyledi.

Tempolu oynamalıyız
Cihangir takımının geçen hafta Mağusa Türk Gücü karşısında tempolu ve pozisyonu bol bir mücadele sergilediğini, bunun kendileri karşısında yine böyle olacağını düşündüğünü söyleyen Topaloğlu, gün adına önemli bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti. Geçen haftaki Yenicami karşılamasının takımı adına ilk devresinin en kötü Gençlerbirliği olduğunu söyleyen Hasan Topaloğlu genel anlamda son iki haftadan dersler çıkardıklarını, Cihangir karşısında daha iyi ve daha sistemli bir takım beklediğini söyledi. Takımın başına geldiği günden beri İskele Cumhuriyet Stadında iyi bir seri yakaladıklarını da hatırlatan Topaloğlu bu seriyi Cihangir karşısında devam ettirmek için mücadele edeceklerini belirtti.

Her maç zor geçecek
Ligin geride kalan iki haftasında ligde puansız takım olmadığının dikkatini çeken Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu bununda ligin zor başladığına bağlayarak böyle geçeceğinin göstergesi olduğunu söyledi. Kendilerinin iki zorlu maçı geride bıraktıklarını bir yenisine hazırlandıklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı kazanıp yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini söylerken, tempolu ve mücadele gücü yüksek karşılaşma isteyen taraftarların bu maça gelmeleri gerektiğini belirtti. Kadro olarak eksiksiz ve hazır durumda olduklarını da ifade eden Topaloğlu maçın sonunda gülen taraf olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474