banner564

Toparlanma yılı olacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hamitköy’de teknik direktör Mustafa Özarabacı gençlere şans verdiklerini vurguladı

Toparlanma yılı olacak
banner598
Hamit SAKALLI

1.Lig’in güçlü ekiplerinden Hamitköy’ün teknik patronu Mustafa Özarabacı bu sezon statünün değişecek olmasını avantajlarına çevirip toparlanacaklarını ifade etti.

Zorluklar var
Özarabacı, Hamitköy’ün son yıllarda hep kiralık olarak kadro kurduğunu ve bunun zorluklarını yaşadığını belirterek, bu yıl statünün de değişmesini fırsat bilip şampiyon apoletli A2 takımlarından yukarıya genç futbolcuları çıkardıklarını ve onları takıma adapte etmeye çalıştıklarını belirtti. Hamitköy’ün bu yıl kendi futbolcularını kullanıp geleceğini garanti altına alacağına inandığını belirten Özarabacı, bunun zor bir süreç olduğunu ancak başaracaklarına olan güvenin tam olduğunu vurguladı. Bu zorlu süreçte geçtiğimiz sezondan kalan sakatlıklarla da boğuşmak zorunda kaldıklarını ifade eden Özarabacı, sakat olan arkadaşlarının da aralarına katılmasıyla daha da iyi olacaklarını belirtti.

Forvet transferi olacak
Hamitköy’ün sezon hazırlıklarından ve takıma kattıkları gençlerin performansından oldukça memnun olduğunu belirten Özarabacı, oynadıkları hazırlık karşılaşmalarında takımda forvet bölgesinin eksik olduğunu tespit ettiklerini ve bu bölgeye nokta bir transfer yapmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Forvet transferinin gerçekleşmesiyle yeni statüyü avantajlarına çevirmeyi ve Hamitköy’ü sağlam bir zemine oturtup Süper Lig’e terfi etmeyi amaçladıklarını belirten Özarabacı, bu hedef için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını 
vurguladı.

Yarın Yenicami ile hazırlık karşılaşması
Mustafa Özarabacı yarın kendi sahalarında saat 17.30’da Yenicami ile bir hazırlık karşılaşması oynayacaklarını ve takımın son durumunu göreceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473