banner564

Tosunoğlu’ndan “Genel Kurul” tehdidi

Küçük Kaymaklı kulüp başkanı Federasyonun Massa konundaki kararı düzeltmemesi halinde genel kurul için çalışma yapacağını açıkladı

Tosunoğlu’ndan  “Genel Kurul” tehdidi
banner598
Bir süreden beridir spor kamuoyunu meşgul eden Massa’nın Küçük Kaymaklı’ya transferi konusunda bir açıklama yapan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun açıklamasının ardından zehir zemberek bir açıklama da Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Hasan Tosunoğlu’ndan geldi.

Açıklama çelişkili
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yaptığı açıklamada bir futbolcunun 3 yıl o ülkede futbol oynamaması halinde serbest kalabileceğini kabul etmesiyle yaptığı açıklamanın çelişkili olduğunu söyledi.

Massa örneği yanlış
Massa’nın 3 yıl önce ülkeden ayrıldığını ancak Yenicami’nin başvurusunun 1 yıl önce olduğunu söyleyen Tosunoğlu, KTFF’ni bu yönde uygulama başlatmasının kulüpleri koruma adına güzel bir davranış olduğunu ancak onu hayata geçirmek için Massa örneğinin yanlış olduğunu söyledi.

Massa örneğinde Federasyon yanlış yapıyor
Yabancı futbolcunun sözleşmesi tamamlanmadan ülkeyi terk etmesi durumunda bu uygulamanın hayata geçirilebileceğini söyleyen Tosunoğlu, Massa örneğinde Federasyon’un yanlış davrandığını, Yenicami’ye kıyan geçilirken Küçük Kaymaklı’yı sıkıntıya soktuğunu kaydetti. 

Gerekirse Genel Kurul çağıracağız
Federasyon’un bu yanlış tutumunu düzeltip tüzüklere göre karar üretmemesi durumunda olağanüstü genel kurul çağrısı yapmak için girişim başlatacaklarını söyleyen Hasan Tosunoğlu, bütün kulüplere eşit davranılmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473