banner564

Transferler tamam

Bir sezon aradan sonra 1. Lig’de mücadele edecek Serdarlı çalışmalarına başlıyor

 Transferler tamam
banner598
Bu sezon K-Pet Birinci Ligi’nde mücadele edecek olan Serdarlı yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak.
Antrenör Murat Ecersoy ile anlaşma sağlayan Serdarlı bu akşam yapılacak sporcu toplantısının ardından yarın Görneç sahasında yeni sezona merhaba diyecek.

Kadromuzu oluşturduk
Serdarlı Kulüp başkanı Mehmet Silahşör yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek bir yıl aradan sonra yeniden ligde mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını vurguladı.
Silahşör mevcut futbolcularına takviye olarak birçok futbolcu ile anlaşma sağladıklarını belirterek bu sezon ligde iyi bir mücadele sergileyeceklerine inandığını kaydetti. 

Bazı oyuncularla anlaşmaya vardık
Mehmet Silahşör Görneç’ten Hasan Denizalp, Besim Denizalp, Hüseyin Yıldırım, Hasan Bilal, Efe Efeoğlu ve Ahmet Kandır’ı kadrolarına kattıklarını belirterek kendi oyuncuları olan kaleci Cengiz ve Ali Küçükoğlu ile de anlaştıklarını vurguladı. Silahşör ayrıca, Çanakkale’den Özmen ve Mehmet Şengüller, Dumlupınar’dan Hasan Şemmedi ve Selkan Deniz, Yenicami’den Kemal Varan, GG’den Fuat Dinç ve Emin Günal ile Haspolat’tan Özel’i de kadrolarına katmak için anlaşmaya vardıklarını vurguladı.

Saha acil bakım istiyor
Serdarlı Kulüp başkanı Mehmet Silahşör Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nın acil bakım istediğini vurgulayarak çimlerin susuzluktan kurumaya yüz tuttuğunu belirterek “taşıma suyla ayakta tutmaya çalışıyoruz. Daha önceleri 120 ton su aldığımız kuyudan şu anda 15-20 ton su çıkıyor. Belediyenin tankeri ile 60-70 ton suyu da taşıma olarak sahaya veriyoruz ancak yeterli gelmiyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474