banner564

"Türk halkı en iyi cevabı verdi"

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Danimarka Kampı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı

banner598

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Fernando Muslera, takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Darbe girişimi hakkında görüşü sorulan başarılı eldiven; "Türk halkı en iyi cevabı verdi" ifadesini kullandı.

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Danimarka Kampı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"Taffarel'e üzüldüm, Koşutan'a sevindim"
Basın toplantısına, kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in ayrılışı ile ilgili sözlerle başlayan Muslera, şu ifadeleri kullandı: "Taffarel benim için çok önemli bir insan. Hocadan daha fazlası. Baba gibi, arkadaş gibi, ağabey gibi. Ayrılış kararı beni çok üzdü. Kararını benimle daha önceden paylaşmıştı. Taffarel ailesine bağlı iyi bir baba. Bu kararı almasındaki en önemli neden buydu. Bence saygı duymamız gerekiyor. 5 sene boyunca akıllıca bir şey yaptı. Fadıl (Koşutan) hocamız onun yanında çok şey öğrendi. Kendisi gittiği için üzgünüm ama Fadıl hoca bizimle birlikte olduğu için çok mutluyum. Onun bu görevi hak ettiğini düşünüyorum. Çok çalışkan bir insan. Bizleri yakından tanıması önemli bir avantaj."

"2 sene daha..."
Cezalarla ilgili sorulan soruyu "Cevaplamak istemiyorum, sportif olarak buradayız" diyerek yanıtlayan Muslera, "Hep 'gidecek misin, kalacak mısın' diyorlar. Burada çok mutlu olduğumu bir kez daha yinelemek istiyorum. 2 sene daha kontratım var. Galatasaray bana çok şey verdi, ben de buna geri dönüş yapmak istiyorum" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473