banner564

Üniversitelerle işbirliği

KTSYD ile GAÜ arasında ülke sporuna katkı amacıyla anlaşma imzalandı

Üniversitelerle işbirliği
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), üyelerine, spor yazarlarına ve ülke sporuna katkı amacıyla işbirliği anlaşmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda önceki gün ülkenin önde gelen eğitim kurumları Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ve Uluslararası Final Üniversitesi ile KTSYD arasında görüşmeler gerçekleştirildi. 
GAÜ ile KTSYD arasında karşılıklı işbirliği anlaşması imzalandı. UKÜ ve Final Üniversitesi ile gerçekleşen görüşmelerde de ortak projelerde birlikte hareket etme kararı alınırken, bu iki üniversite ile de ilerleyen günlerde protokol imzalanacak. KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, üniversitelerle olan ilişkilerine büyük önem verdiklerini ifade ederek, tüm üniversitelerden Kıbrıs Türk sporuna destek beklediklerini söyledi.
Derneğin Lefkoşa’daki binasında gerçekleşen görüşmelerde önceki gün GAÜ ile protokole imza atıldı. Düzenlenen imza törenine KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Asım Vehbi, GAÜ Genel Sekreteri Sualp Davut ve KTSYD Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Kıral, Eren Şişik ve Necati Özsoy katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474