banner564

Üst sıraları istiyoruz

Göçmenköy olarak yeni sezonda iyi işler yapmak istediklerini belirten Erman Çelik, bu yöndeki çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi

Üst sıraları istiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geçtiğimiz sezon birinci ligde sezonu sekizinci sırada tamamlayan Göçmenköy, bu sezon üst tarafı biraz daha fazla zorlamayı hedefliyor. Göçmenköy antrenörü Erman Çelik Diyalog spor servisine verdiği demeçte kiralık oyuncuların takıma dönmesiyle alternatif’in daha fazla olacağını belirtti.

Eksiksiz çalışıyoruz
Erman Çelik yeni sezon ile ilgili yaptığı değerlendirmede sezon başından beri eksiksiz çalıştıklarını bunun da önemli olduğunu belirtti. Takıma transfer döneminde Suat Kurt’u dahil ettiklerini belirten genç çalıştırıcı, kiralık oyuncuların yeni sezon öncesi takıma dönmesine ise oldukça sevindiklerini belirtti. Borga, Doğuş, Cem, Mehmet Baykent, Hasret ve tecrübeli Emrah’ın yeni sezonda aralarında olacağını belirten Çelik, alternatif olarak ise kadronun zenginlediğini vurguladı.

Daha istekli olacağız
Sezon öncesi hazırlıklarında takımın uyumu yanında istek ve arzunun da gözden kaçmadığını belirten Erman Çelik, Göçmenköy olarak bu sezon daha diri ve istekli bir kimliğe sahip olacaklarını vurguladı. Geçen sezon özellikle deplasman karnelerinin oldukça düşük olduğuna dikkat çeken Çelik, bunun bu sezon asgariye inmesinin ise takım adına önemli olacağını vurguladı. 

Hazırlık maçlarına başladık
Hazırlık maçlarına Göçmenköy olarak başladıklarını ve yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Göçmenköy antrenörü Erman Çelik, tesisleşme adına Göçmenköy olarak önemli konulara imza attıklarını, özellikle sahalarının durumunun sezon öncesi son derece iyi olduğunu aktardı. Göçmenköy olarak yeni sezonda son derece iyi bir takım olmak istediklerini belirten genç çalıştırıcı bu doğrultuda çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 08:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 2 yıl Önce

Teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473