banner564

Üstün başarı

GAÜ Masa Tenisi Takımı Türkiye Üniversiteler arası Masa Tenisi Şampiyonasında üçüncü oldu

Üstün başarı
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)Kadın ve Erkek Masa Tenisi Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler arası masa tenisi şampiyonasında, üstün başarı sergiledi.
9-14 Nisan tarihleri arasında, Antalya Limak Limra’da düzenlenen ve 83 üniversitenin katılmış olduğu Türkiye Üniversiteler Arası Şampiyonasında üstün başarı sergileyen GAÜ Erkek Masa Tenisi takımı Türkiye 3’üncüsü oldu. Aynı şampiyona dahilinde bu yıl ilk kez şampiyonaya katılan GAÜ Masa Tenisi Kadın takımı ise, yine 83 üniversite takımı arasında 8’inci olarak dikkatleri üzerine topladı. Ferdi karşılaşmalarda ise GAÜ sporcusu Hüseyin Durmaz, sergilediği başarılı performans ile Türkiye 2’incisi olmaya hak kazandı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü ve BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, Kadın ve Erkek takımlarını göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlayarak, KKTC ve GAÜ adına büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi. Doğgün, ferdi klasmanda oynayan GAÜ masa tenisi oyuncusu Hüseyin Durmaz’ın ise, rakibini geride bırakarak bu yıl Türkiye 2’ncisi olduğunu bildirdi. Bu yıl ilk kez şampiyonaya katılan GAÜ Kadın Masatenisi takımı oyuncularını da gönülden kutladığını vurgulayan Doğgün, ilk kez katılmalarına ramen üstün bşarı sergilediklerini, dereceye giremeselerde almış oldukları Türkiye 8’inciliğinin büyük başarı olduğunu dile getirdi.

Takım dereceleri:
 
1-Marmara Üniversitesi 
2-İstanbul Aydın Üniversitesi 
3-GAÜ 

Ferdiler 
1-Gençay Menge 
2-Hüseyin Durmaz (GAÜ)
3-Batuhan Ulucak 

Erkek Takımı 
1-Hüseyin Durmaz 
2-Özgün Öztürk 
3-Cemal Kara

Kadın Takımı
1-Elif Töre 
2-Kezban Yayman 
3-Keziban Ateş

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473