banner564

Uyuşturucuya hayır için koştular

Uyuşturucuya mücadele için urbanathlon koşusu ile şehre meydan okudular

Uyuşturucuya hayır için koştular
banner598
Gazimağusa Belediyesi ve Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu işbirliğiyle uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalığı artırmak amacıyla, “Şehre Meydan Oku” sloganıyla Urbanathlon koşusu düzenlendi. Etkinliğe Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa Bağımsız Milletvekili Hakan Dinçyürek ve Eşi Sibel Dinçyürek, Başbakanlık Uyuşturucu Mücadele Komisyon Başkanı Hasan Karaokçu katıldı. “Şehre Meydan Oku” koşusunda, erkekler kategorisinde Yasin Doğan birinci, Kemal Kuleli ikinci, Korkan Hasan Ondal üçüncü, Kadınlar kategorisinde  Emine Hızlıer birinci, Zühre Ecerman ikinci, Gülseren Bektaş üçüncü, çocuk kategorisinde Hülya Büyük Ertap birinci, Deniz Demir ikinci,Miraç Büyükertaç başarılı oldu.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in yaptığı konuşmada; Gazimağusa Belediyesi ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonun işbirliğinde düzenlenen etkinliğin şölen havasında geçtiğini, uyuşturucu ile mücadele konusunda farkındalık oluşturmak adına “Engelleri Birlikte Aşıyoruz” koşu parkuru ile katılan sporcuların Şehre Meydan Okuduklarını,uyuşturucunun ülkenin ciddi sorunları arasında olduğunu söyledi. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.
Etkinlikte konuşma yapan Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyon başkanı Hasan Karaokçu; Gazimağusa Belediyesi ile göreve geldikleri dönemde işbirliğinde olduklarını,etkinlikteki hedeflerinin uyuşturucu ile mücadele konusunda toplumsal farkındalık ve bilinç  düzeyini yüksedilmesini, BM uyuşturucu ile mücadele gününde “Önce Dinleyiniz” sloganı ileuyuşturucu ile mücadele  konusunda ciddi adımlar attığını söyledi.Uyuşturucu ile mücadele konusunda her türlü faaliyetlere destek veren Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür etti.
Uyuşturucuya mücadele için urbanathlon koşusu ile şehre meydan okudular.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474