banner564

Üzerimize oynuyorlar

GAÜ Çetinkaya Kulüp Başkanı, Yenicami maçı öncesi kirli oyunların oynandığını savundu

Üzerimize oynuyorlar
banner598
K-Pet Süper Lig’de bitime bir maç kala Yenicami ile karşılaşacak olan GAÜ Çetinkaya’nın Kulüp başkanı Asım Vehbi, sezon başından beridir GAÜ Çetinkaya üzerinde birtakım oyunlar oynandığını bunun da kendilerini fazlasıyla rahatsız ettiğini söyledi.
Sezon sonunda şampiyon olsalar da olmasalar da bir basın toplantısı yapıp ciddi anlamda açıklama yapacaklarına vurgu yapan Asım Vehbi, şampiyon olacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı.
Atatürk Stadı’nda oynanması gereken maçın Şehit Ruso Stadı’na verilmesinin anlamsız olduğunu söyleyen Asım Vehbi, Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner ile görüştüklerini gerekçe olarak saha zemini ve sahada güvenli zafiyatları olduğunu kaydettiğini ancak kendilerinin Atatürk Stadı’ndaki güvenlik açısından olumsuzluk yaratacak her noktayı tamir ettiklerini söyledi ve dün de Teknik Direktörleri Fırat Canova’nın Ruso Stadı’nı bizzat incelediğini ve Atatürk Stadı’ndan iyi durumda olmadığını söyledi.
Bin 450 seyirci kapasiteli Ruso Stadı’ndan kendilerine %10 oranında yer ayrıldığını sözlerine ekleyen Asım Vehbi, bunun da anlamsız olduğunu söyledi.
Yenicami maçı öncesi futbolcularından bu maçı ölümüne oynamaları yönünde istekte bulunduğunu söyleyen Vehbi, Yenicami’nin bu maçın dışında bir de kupa finali olduğunu ancak kendileri için bu maçın çok şey ifade ettiğine vurgu yaparak “Varımızı yoğumuzu ortaya koyup savaşacağız” dedi.
Yeni sezonda görevde olması durumunda tüm kulüplerle ilişkilerini geliştirmek adına yeni projeler geliştireceklerini de sözlerine ekleyen Asım Vehbi, taraftarın sakin olmasını, futbolcularına güvendiklerini ve 90 dakikanın sonunda şampiyonluklarını ilan edeceklerini söyledi. Günler öncesinden birçok kesimin hem taraftarları hem de futbolcuları tahrik ettiğini de söyleyen Asım Vehbi, GAÜ Çetinkaya’nın bu engelleri aşacak durumda olduğunu ve mazisi başarılarla dolu olan Çetinkaya’nın taraftarının vereceği destekle şampiyon olacağını söyledi.


Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474