banner564

Üzerimize oyunlar oynanıyor

Değirmenlik kulüp başkanı Emirali Öztüccar, son haftalarda hakem hatalarından dolayı 5 puanlarının çalındığını söyledi

Üzerimize oyunlar oynanıyor
banner598
Erkut MAHSUCU
Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Emirali Öztüccar gündeme dair konular ve hakem hataları ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Öztüccar'ın yaptığı açıklamalarda hakemleri de sert dille eleştirdi. 

MHK düşünerek atama yapmalıdır
Öztüccar "Değirmenlik - Bostancı Bağcıl maçında hakem İhsan Payas'ın 2 puanımızı çalması kabul edilebilir bir durum değildir. Değirmenlik maçları hakemlerin deneme veya yükselme maçları değildir. MHK hakem ataması yaparken 7 kez düşünüp atamaları o şekilde yapmalıdır” diye konuştu. 

5 puanımızı çaldılar
“Amani'nin attığı gol nizami goldür ve hakkımız yenmiştir. MTG maçında 3, Bağcıl maçında 2 puanımız çalındı” diyen Öztüccar futbolcuların ve camianın emeğinin yenmesine kimsenin hakkının olmadığını ve buna kesinlikle izin vermeyeceklerini vurguladı. 

Hatamızı ödemeye hazırız
Bağcıl maçı öncesi yardımcı antrenörümüz 21 yaş altı bir futbolcuyu maç müsabaka cetveline yazmayı unutmuştur. Bu bizim hatamız hatamızın bedelini ödemeye hazırız” diyen Öztüccar KTFF'nin talimatlarına göre bunun cezasının iki 500 TL olduğunu söyleyerek basında yazıldığı gibi puan silinmesi diye bir durumun söz konusu olmadığını savundu. 

Üzerimize oyunlar oynanıyor
Kendi kulüpleri üzerinde oyunlar oynandığını iddia eden Değirmenlik kulüp başkanı Emirali Öztüccar “Federasyon Değirmenlik’in hakemler yüzünden puanlarını çaldı. Toplum yanlış bilgilendirilerek hakemlerin hatasını puan silmeden para cezası vererek yanlış algı yaratmaktır” dedi. 

Puan silinirse konuyu yargıya taşırız
Öztüccar “Kimse bizim üzerimizde oyunlar oynamasın bu çocukların emeğine alın terine kimse haksızlık edemez. Federasyon zaten hakemlerle 5 puanımızı çaldı. 1 puanımızı da alsın” diyerek madde açık olarak para cezası gerektirdiğini puan silme gibi bir durum olması durumunda ise konuyu yargıya taşıyacaklarını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474