banner564

Voleybolcularımız iddialı

Voleybol yıldız ve gençler takımları Türkiye Gençler ve Yıldızlar Şampiyonası’nda mücadele edecek

Voleybolcularımız  iddialı
banner598
KKTC Voleybol Federasyonu, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tamamladı.  10-14 Mayıs tarihlerin de Eskişehir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Grub Eleme müsabakalarına katılacak olan KKTC Voleybol Federasyonu Genç Erkek Karması bugün adadan ayrılıyor. Gençlerimiz Eskişehir Grubu’nda Afyon, Kütahya, Bilecik, Eskişehir 1. Leri ve Ankara 4. sü ile mücadele edecek. Gençlerimiz grubu 1.sırada tamalamaları halinde  24 Mayıs’ta düzenlenecek olan final grubunda elde etme başarısını yakalayacak. Takımın Antrenörlüğünü Erdinç Serdahoğluları yapacak

Voleybol Federasyonu bir ilke daha imza attı
Voleybol Federasyonunun başarıları alt yapıda  Türkiye Şampiyonasına  iki takımla katılma hakkını getirdi.
Özellikle son yıllarda katılmış olduğu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda  elde edilen başarılı sonuçlar  ile puanlarını artıran ve  bu yıl iki takımla katılım hakkı elde eden KKTC Voleybol Federasyonu haklı bir gururu yaşıyor. Türkiye Şampiyonası Grup Eleme Müsabakalarına katılacak olan 2. Takımımız yanında, diğer takımımz 2 Haziran’da Bursa’da düzenlenecek olan Final grubunda direkt olarak yarışma hakkını elde etti. Grub Eleme Müsabakalarına katılacak olan 2. Takımımz başarılı olması halinde Türkiye Şampiyonası Finallerinde 2 takımla temsil edilme şansı yakalanacak. 
Türkiye Yıldızlar Şampiyonası Grub Eleme Müsabakaları için 17-21 Mayıs tarihlerinde Karaman’a gidecek olan KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Kız ve Erkek Karması hazırlıklarını sürdürüyor. Grublarında başarılı olarak ayrılmaları halinde yıldız kız ve erkek takımları 2 haziran da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonsı Finallerinde yarışma hakkını elde edecek.

Kaya: Gençlerimizle gurur duyuyorum
Alt Yapı Türkiye Şampiyonası’nda 3 kategoride dört takımla mücadele etme başarısı gösteren bir Federasyonun Başkanı olarak gençlerimizle gurur duyuyorum. Özellikle yıllardır göstermiş olduğumuz katılımlar ve elde edilen başarılı sonuçlar neticesinde yıldız erkeklerde 2 takımla katılım hakkı elde eden Federasyonumuzun 2.takımı Grub Eleme 1. Takımı ise doğrudan final grubunda yarışma hakkı elde etmiştir. Bunun yanında Yıldız kzılarımız ve Genç Erkeklerimizde final grubuna yükselecek kapasitededir. Önemli olan onlara yarışma hakkı ve kendilerini ispat edecek platforumlar yaratmaktır. Voleybol Federasyonu gerek ülkemizde gerekse yurt dışında salon da ve plaj da birçok organizasyonu yıllardır başarı ile gerçekleştirmiştir. Federasyonumuzun  gençlerimiz için yapmış olduğu faaliyetler ve organizasyonlar tüm kesimler tarfından bilinmekte ve takdir edilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474