banner564

Yalova hız kesmiyor

Bu sezon Süper Lig’de oynayacak Yalova’da moraller yerinde

Yalova hız kesmiyor
banner598

Hamit SAKALLI

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselmeyi başaran Yalova’da yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir tempo
Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu,  yeni sezon hazırlıklarında 6.haftaya girdiklerini ve çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini ifade etti. Antrenmanlarda, fizik-kondisyonun yanı sıra sistem ve taktik üzerine çalışmalara da başladıklarını belirten Kolcu, yeni yabancılarının da takıma katılmasıyla ellerindeki kadroya göre kendilerine en uygun olan sistemi belirleyip sahaya bu sistemi en iyi şekilde yansıtmaya çalışacaklarını söyledi.

Kartepe’de kamp
Derviş Kolcu,  hazırlık karşılaşmalarına devam ettiklerini ve 30 Ağustos- 4 Eylül tarihlerinde Kartepe’de kampa gideceklerini belirtirken, bu süreçten önce Ganalı forvet Theofilos ve stoper Samuel Kingston transferlerini gerçekleştirdikleri için memnun olduğunu ifade etti. Kolcu, 3. yabancı futbolcu içinse arayışlarının devam ettiğini söyledi. Kolcu ayrıca şu an için yerli transfer düşünmediklerini ancak hazırlık karşılaşmalarında ve kamp döneminde takımı daha iyi analiz edip iyi ve kötü yönlerini belirledikten sonra duruma göre hareket edebileceklerini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474