banner564

Yalova kolları sıvadı

Önümüzdeki sezona yönelik hazırlıklarına hız veren Batı temsilcisi Yalova, iç transferde hızlı davranıyor

Yalova kolları sıvadı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’de süper lig vizesini play-off maçlarında kaybeden Batı temsilcisi Yalova, önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadro oluşturma adına kolları erken sıvadı. Bu bağlamda 
birçok isim ile görüşmeye başlayan Yalova’da ilk isim ise geçen yıl Yeni Boğaziçi’nde forma giyen Mustafa Tekpınar oldu. Başarılı savunma oyuncusu ile bire bir kulüp başkanı Tahsin Mertekçi görüşürken, görüşmenin oldukça olumlu geçtiği ve Mustafa’nın yeni sezonda eski takımına geri döneceği belirtildi. Bonservisi Yalova’da bulunan Mustafa Tekpınar geçen yıl süper lig temsilcisi Yeni Boğaziçi’nde forma giymiş ve başarılı bir sezonu geride bırakmıştı.

Gülbay ve Burak Bağlaş dönüyor
Takımda geride kalan sezonda vatani görevleri sebebiyle forma giyme şansı bulamayan takımın iki önemli ismi Gülbay ve Burak Bağlaş’da yeni sezonda Teknik Direktör Gökmen Davutoğlu’nun güveneceği isimlerden olacak. Geçen yıl takımda forma şansı bulamayan iki önemli isim önümüzdeki sezon kaldıkları yerden devam etmek için çaba sarf edecek.

Hasan Nalbant kalıyor
Geride kalan sezonda takıma Londra Yalova’dan dâhil olan Hasan Nalbant yeni sezonda yine takımının yükünü çekecek. Geçen sezon takıma sağladığı katkı yanında oynadığı futboluyla adından fazlasıyla söz ettiren Hasan’ın önümüzdeki sezon yine aralarında olacağını belirten Yalova Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi, Hasan ile yeni sezon öncesi anlaştıklarını ve gelecek sezon yine aralarında olacağını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473