banner564

Yalova mağlup 1-2

Ozanköy konuk olarak gittiği maçtan 2-1 galip ayrılarak 3 puanı aldı

Yalova mağlup  1-2
banner598
Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Ali Akçınar, Mehmet Tarım
Yalova: İrfan, Uche, Buğra, Reşat, Mithat, Selçuk  (Dk. 83 Metin Serdar), Mahmut, Veli Avcı, Tufan (Dk. 75 Ali), Ali Özbahar, Ulaş
Ozanköy: Mehmet Emin, Hüseyin çakmak, Mustafa Kılıç (Dk. 30 Fırat), Berk,Namike, Bekir Yıldız, Junior Dion, Fikret Yağcıoğlu (Dk. 70 Hüseyin ), Hasan, Marc Dion, Saydam
Goller: 35. Dk. Ulaş (Yalova), 7. Dk Bekir, 73. Dk Marc  (Ozanköy), 

K-Pet Süper Lig’in 8. hafta gece maçında Yalova ve Ozanköy Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Tahsin Mertekçi anısına saygı duruşu ile başlayan karşılaşmaya iki takım da pankartla çıktı. Yalova “Bir meşale düşün ki hiç sönmeyecek. Emanetin asla yere düşmeyecek” pankartı ile sahaya çıkarken Ozanköy de Yalova camiasının acısını paylaşıyoruz pankartıyla sahaya çıktı.  
2. dakikada Uche sağdan ceza sahasına girdi. Şutunda top savunmadan döndü. Boş pozisyonda Mithat’a pas verme yerine dönen topu kaleye çekti. Kaleci Mehmetemin şutu önledi.
7. dakikada Saydam savunmanın arkasına topu attı. Topla buluşan Bekir kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yerden vuruşunda topu ağlara gönderdi ve Ozanköy 1-0 öne geçti. 
14. dakikada Uche ceza sahasına girdi Mustafa Kılıç’ı geçti, şut çekmeye gecikince savunma uzaklaştırdı. 
16. dakikada Mithat rakibinden sıyrıldı. Ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Emin topu yatarak önledi.
 35. dakikada uzun gelen topla ceza sahası dışında buluşan Ulaş, kaleci Mehmet Emin’in de öne çıkması ile aşırtma bir vuruş yaptı ve topu ağlara göndererek skoru 1-1 yapan golü kaydetti.
45. dakikada Yalova atağında Ulaş topu aldı. Ceza sahasında 3 boş pozisyonda bekleyen arkadaşlarına pas atmayı tercih etmedi. Topa kötü vurdu ve takımını mutlak bir golden etti.  
İkinci devreye Ozanköy hızlı başladı.
63. dakikada Junior Dion rakibinden sıyrıldı ceza sahasına girdi. Sert şutunu kaleci İrfan kornere çeldi.  
73. dakikada Ozanköy atağında Marc Dion topu aldı. Sert şutunda Yalova savunmasına çarpan top filelere gitti ve Ozanköy 2-1 öne geçti.
 90. dakikada Yalova atağında Ulaş ortaladı, 6 pas içerisinde Uche uçarak topa kafa vurdu kaleci Mehmet Emin önledi. 
Karşılaşmada başka gol olmayınca Ozanköy deplasmandan 2-1’lik skorla galip ayrıldı.
Bu sonuçla Ozanköy puanını 9’a çıkarırken Yalova 5 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474