banner564

Yaralar sarılıyor

Ligin ilk haftasını ağır yenilgiyle kapatan Dumlupınar, Denizli maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı

Yaralar sarılıyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Lige 6 – 2’lik Türk Ocağı mağlubiyetiyle başlayan Dumlupınar’da alınan mağlubiyetin yaralarının sarılması adına Teknik heyetin çabaları sürüyor. Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman gazetemiz spor servisine verdiği demeçte ligin ilk karşılaşmasında ağır bir yenilgi aldıklarını, bu yenilginin ise takım olarak moralleri bozduğunu vurguladı.

İyi oynamadık
Bu hafta deplasmanda oynayacakları Denizli maçı öncesi, geçen hafta karşılaştıkları Türk Ocağı maçına kısaca değinen Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, Türk Ocağı karşısında takım olarak iyi oynamadıklarını, 90 dakikalık süre zarfında oyunun belli bölümlerinde etkili olduklarını aktardı. Oyunun 60. dakikasına kadar Ocak takımının pozisyonu olmasına rağmen dengeli bir oyun oynadıklarını aktaran Kahraman, Türk Ocağı’nın iyi bir takım olduğunu, 13 takımdan kadro anlamında bile üst seviyede olduğunu hatırlattı.

Zor olacak
Türk Ocağı deplasmanından sonra ligin ikinci haftasında yine,  deplasmana gideceklerini belirten Kılıç Ali Kahraman, Denizli takımının,  iyi bir takım olduğunu, lige bu sezon çıkmalarına rağmen bir çok takım için zor deplasman olacaklarını hatırlattı. Aldıkları mağlubiyet sonrası fiziksel ve moral olarak toparlanmak zorunda olduklarını vurgulayan Teknik Patron Kılıç Ali Kahraman önlerinde bulunan süreyi Denizli deplasmanı,  öncesi iyi değerlendireceklerinin altını çizdi.

Güç dengeleri eşittir
Ligin ilk haftası geride kalırken ligin genel seyri hakkında da görüş bildiren Kahraman, Türk Ocağı dışında kalan 13 takımın, kalitelerinin eşit olduğunu belirtti. Dumlupınar olarak karşılaşmaları hafta hafta düşüneceklerini de belirten genç çalıştırıcı doğru olanın ise bu düşünce olduğunu vurguladı. Üzerlerindeki moral bozukluğunu giderme adına teknik heyet olarak hafta arası iyi çalışacaklarını da belirten Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, Denizli maçına beş idmanla hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474