banner564

YDÜ BOTAŞ deplasmanında

Yakın Doğu Üniversitesi Türkiye Kadınlar Türkiye Süper Ligi’nde kalmak için bugünkü maçı kazanmak istiyor

YDÜ BOTAŞ deplasmanında
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 25. haftasında BOTAŞ Spor ile karşılaşacak. Adana’da, Menderes Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, 30 Mart 2016 Çarşamba günü saat 17:30’da başlayacak ve TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak. 
Bugün oynanacak karşılaşma ile ilgili açıklama yapan, Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, son iki maçlarını da kazanarak ligde kalmak istediklerini kaydetti. 

İlker Gözeneli: “Son iki karşılaşmamızın ikisini de kazanmak istiyoruz”
BOTAŞ karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, önlerinde iki maç kaldığına vurgu yaparak; “Lig bitmek üzere; son iki maçımız kaldı. Önümüzdeki BOTAŞ Spor karşılaşmamızda da iki takım da kazanmak istiyor. Biz ligde kalmak istiyoruz; şuan ligde bulunduğumuz yer hiç hak etmediğimiz bir yer; BOTAŞ ise lig sıralamasında ilk 8 içine girerek play-off’lara gitmek istiyor. Bu bakımdan iki takım da sahada tüm gücüyle mücadele edecektir. Yüksek tempolu ve zorlu bir maç bizleri bekliyor. TRT Spor’a da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Son maçlarımızda taraflarımızın bizi izlemesine olanak tanıyorlar. Bunun bizim için anlamı çok büyük. Tüm takım ve KKTC halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473