banner564

YDÜ moral depoladı

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Olimpiacos maçı öncesi birlikte yemek yedi

YDÜ moral depoladı
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Olympiacos maçı öncesi düzenlenen yemekte yorgunluk atıp moral depoladı.
Güçlü transferleri ve alt yapısı ile sezona iddialı başlayarak Kadınlar EuroCup’ta grubunda lider, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde de lider konumdaki Galatasaray’ı beşinci haftada 72-64 yenerek ikinci sıraya yerleşen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımına,
1 Aralık’ta oynanacak EuroCup Olympiacos maçı öncesinde moral yemeği verildi.
Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Vino Restoran’da yer alan moral yemeğinde, kulüp yöneticileri, idari ve teknik ekip ile sporcular bir araya geldi. Hem yemek yiyip hem sohbet eden oyuncuların neşeli geçen yemekte keyifli oldukları gözlerden kaçmadı.

Doç. Dr. İrfan Günsel: Zirve için yola çıktık, basketbol takımımızı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz…
Gecede söz alan Doç. Dr. İrfan Günsel ise “Ortaya çıkan takım ve yönetici işbirliğinden son derece memnun olduklarını belirterek şampiyonluk tacını almak istediklerini söyledi. İrfan Günsel, Bu sayede birçok yeni dost edindik. Yakın Doğu Üniversitesi olarak her alanda her zaman zirveyi hedefleyerek yola çıkarız. Basketbol takımımızda da aynı şekilde sezonu şampiyonluklarla taçlandırmak istiyoruz” dedi.
Başarılı bir grafik elde edilmesi için takımın bütün olarak elinden geleni yaptığından söz eden Günsel, birlik ve beraberlikle maçlarda başarılı sonuçlar alınabileceğini, kendilerinin desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekleyerek şöyle konuştu: “ Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Bize destek çıkan taraftarlarımızın desteğinin boşa çıkmayarak mücadele edilen hem Avrupa hem de Türkiye liginde en üst noktalarda bitirmeye çalışacağınızdan eminim. Herkes gerekli fedakarlığı gösteriyor. Sizler hedeflerimiz doğrultusunda çok güzel bir takım oldunuz. Hepinize başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474