banner564

YDÜ yoğun çalışıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Sırbistan’da sürdüren Yakın Doğu Üniversitesi tempoyu artırdı

YDÜ yoğun çalışıyor
banner598
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımının yurt dışı hazırlık kampı yoğun tempoda başladı. 
Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşa, Kıbrıs (Near East University,Nicosia,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Sırbistan’ın dağlık bölgesi olan Zlatibor kentinde, günde çift idmanla devam eden hazırlıklar süresince yabancı oyuncularının tümünün WNBA oyuncusu olmasından dolayı Sırbistan kampına katılamayacak olmaları ve bu nedenle idmanların aksamaması amacıyla 2 Sırp ve 1 Karadağlı oyuncu da Yakın Doğu Üniversitesi kamp kadrosuna dahil oldu. 

İki Sırp ve bir Karadağlı oyuncu kampa katıldı
Sırbistan kampına dahil olan oyunculardan 1.85 boyunda olan Ana Bletic 30 yaşında ve oyun kurucu pozisyonunda oynamakta, Sırp oyunculardan Milena Zivadinovic 24 yaşında, 1.79 boyunda ve o da oyun kurucu pozisyonunda oynamaktadır. Diğer Sırp oyuncu Jelena Maksimovic ise 33 yaşında, 1.93 boyunda ve pivot pozisyonunda oynamakta. Bu üç oyuncu Sırbistan kampı boyunca takım ile birlikte idmanlara çıkacak. 

Teknik Koordinatör İlker Gözeneli: Hücumda prensipleri olan ve taviz vermeyen bir takım olma çabasındayız
Zlatibor’un muhteşem doğasında günde çift idmanla kondisyon depolayan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Teknik Koordinatörü İlker Gözeneli, “Kamp boyunca ağırlık çalışmaları, çabukluğu artırıcı idmanları programımıza almakla beraber oyuncuların kampta olmaktan keyif almalarını sağlamak için de modern basketbolun getirdiği şekilde sadece koşarak güç-kuvvet kazanmak yöntemiyle değil topla yaptığımız idmanlarla kuvvetimizi artırıyoruz. Maç kondisyonunu çok sert geçen idmanlarla sağlamaya çalışıyoruz. Teknik ve taktik ağırlıklı idmanlarla da hem savunmada hem de hücumda prensipleri olan ve taviz vermeyen bir takım olma çabasındayız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473