banner564

YDÜ’nün rakibi Fenerbahçe

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında iki yenilgisiz takım karşılaşıyor

YDÜ’nün rakibi Fenerbahçe
banner598
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında iki yenilgisiz takım Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz yıl Yakın Doğu Üniversitesi’nin şampiyonluğu ile sona eren final serisinde karşılaşan iki takım, bu yıl ligdeki ilk beş maçını da kazandı. 
Ligin iki iddialı takımının karşı karşıya geleceği müsabaka, bugün  Türkiye saati ile 17:00’da, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Zafer Kalaycıoğlu: İki takım için de sert bir maç olacak
Kendi sahalarında konuk edecekleri Fenerbahçe maçını değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, sert bir maça çıkacaklarını belirtti.
Geçen sezon playoff’larda beş maçlık seriyi 3-2 kazandıkları rakipleri olan Fenerbahçe’ye saygı duyduklarını dile getiren Başantrenör Kalaycıoğlu, iki takımın da iyi bir kadroya sahip olduğunu, kazanmak için sert bir mücadele vermeleri gerektiğini söyledi.
Fenerbahçe ile Euroleague kulvarında da rakip olduklarını anımsatan Kalaycıoğlu, “Oynadıkları maçlarda aldıkları skorların da gösterdiği gibi Fenerbahçe iyi kadroya sahip bir takım. Ekaterinburg takımını kendi sahalarında yendiler. Biz de İtalyan Famila Schio takımını kendi sahamızda yendik, onlar orada kaybetti. Hepimiz aynı ayarda güçlü takımlarız. Sahada en iyi mücadeleyi veren, az hata yapan taraf maçı kazanacak” değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2017, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474