banner564

Yeni lider Esentepe 1-4

K-Pet Birinci Lig’in zirve mücadelesinde Esentepe deplasmanda Gönyeli’yi farklı mağlup etti

Yeni lider Esentepe 1-4
banner598
Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı 
Hakemler: Serkan Şimşek, Emine Yarkın, Emre Çevikdal, Kerem Eran 
Gönyeli: Kemal, Talat, Tacettin, İbrahim, Mehmet, Coşkun, Kahraman, Sabri, Raif, Hasan, Alaattin, 
Esentepe: Kemal, Başak, Muhammed, Mahmut, Eser, İsmail, Şahin, Nersin, Ahmet, Onur, İlkay 
Goller: 27’(P) Talat Dağer (Gönyeli), 40’ (P)Başak Tümkan, 49’İlkay Demir, 68’Ahmet Karal ve 90’Eser Kan (Esentepe)

K-Pet Birinci Lig’de 20.haftanın liderlik maçında Esentepe deplasmanda Gönyeli’yi farklı mağlup ederek ligin yeni lideri oldu. 
Haftanın en önemli maçında gülen taraf 4-1’lik skorla Esentepe oldu. Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda oynanan ve Gönyeli’nin ev sahibi olduğu mücadelede konuk Esentepe çok önemli bir galibiyet elde ederek rakibini liderlik koltuğundan indirdi ve zirveye yerleşti. 
Karşılaşmaya her iki takım da istekli ve kontrollü başladı. Ev sahibi lider Gönyeli 27.dakikada kazandığı penaltıda Talat’ın golü ile 1-0 öne geçti. 40.dakikada bu kez Esentepe penaltı kazandı. Başak’ın golü ile devre 1-1 sona erdi.
İkinci devreye Esentepe hızlı başladı. 49.dakikada İlkay’ın golü ile Esentepe deplasmanda 2-1 öne geçti. 68.dakikada Esentepe’de bu kez sahneye son haftaların golcüsü Ahmet Karal çıktı ve skoru 3-1 yaptı. Gol için bastıran Gönyeli boşluklar vermeye başlayınca 90.dakikada bu kez Eser’in golüne engel olamadı ve bu önemli karşılaşmayı deplasmanda 4-1 kazanan Esentepe haftayı 3 puanla kapadı.
Bu sonuçla Esentepe puanını 42’ye çıkararak ligin yeni lideri olurken Gönyeli 41 puanda kaldı ve ikinci sıraya geriledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473