banner564

Yıldızlar Türkiye yolcusu

Kızlar Mersin, Erkekler Tarsus grubunda mücadele edecek

Yıldızlar  Türkiye  yolcusu
banner598

KKTC Voleybol Federasyonu faaliyet programı içerisinde yer alan Türkiye Yıldızlar Alt Yapı Şampiyonasına her yıl olduğu gibi bu yıl da katılım gösteriyor.Hedef herzaman olduğu gibi alınabilecek en iyi sonuçun alınması.

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından oluşturulan Yıldız Kız ve Erkek Karmaları Türkiye Şampiyonası Grub Eleme Müsabakaları için hazrılıklarını tamamladı. Yıldız Kızlarda Mersin, Yıldız Erkekler de ise Tarsus Grubunda mücadele edecek olan yıldız karmalarımız da hedef ayarı finale yükselmek.

Yıldız Erkekler Tarsus grubunda Adana , Mersin Konya ve Hatay temsilcileri karşısında yarı fianl vizesi ararken, yıldız kızlarda Mersin grubun da Adana, Mersin ,Karaman ve Niğde temsilcileri karşısında yarı finale yükselme mücadelesi verecek. Voleybol Federasyonu Yıldızlar kafilesi Salı sabahı müsabakalar için adadan ayrılacak.Yıldız Kızlarda karmanın antrenörlüğünü Özkan Eser ,erkeklerde ise Erdinç Serdahoğluları yapacak. Özkan Eser yıldız kızlarda Magem’in ,Erdinç Serdahoğluları ise yıldız erkeklerde Yeni Erenköy Belediyesi’nin lig şampiyonluğunda önemli rol almıştı.

KKTC Voleybol Federasonu kafilesinde sporcu olarak şu isimler yer alıyıor. Yıldız Erkeler, Özgür Mehmetoğlu, Mehmet Akdeniz, Yusuf Aygün, İbrahim Çelik, Boran Yıkıcı, Özkan Mehmetoğlu, Batuhan Arcan, Faruk Talay, İsmail Manyera, Atakan Zorlu, Ahmet Uçar, Soykan Uzun. Yıldız Kızlar Müjgan Civisilli, Gözde Ülker, Beste Türktenli, Çağla Köseoğlu, Sedef Selçuk, Seran Çetintaş, Asya Karaali, Kardelen Varol, Ayşe Meda, Asena Güler, Zalihe Postacıoğlu ve Zozan Ilgaz. Kafile 18 Nisan akşamı Adana üzerinden hava yolu ile adaya dönüş yapacak.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474