banner564

18 gün direnebildi

Şehit olan Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı Başkent'te son yolculuğuna uğurlandı

18 gün direnebildi
banner598
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu 18 gün önce ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı, Kocatepe Camisinde düzenlenen törenle son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 18 gün sonra şehit olan Komiser Yardımcısı 26 yaşındaki Enis Kırımlı için Ankara Kocatepe Camii'nde tören düzenlendi. Törene şehidin annesi Ümmühan, emekli astsubay olan babası Mehmet, kız kardeşi Belma, aile yakınları, TBMM İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Selami Altınok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, eski Meclis Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, şehit ve gazi yakınları, milletvekilleri, ile vatandaşlar katıldı. 
Cenazeye katılan protokol üyeleri Kocatepe Camii'ne gelişlerinde şehidin ailesine taziyelerini sundular. Şehidin acılı annesi Ümmühan Kırımlı ve babası Mehmet Kırımlı'yı oğlunun görev arkadaşları olan kadın ve erkek özel harekat polisleri teskin etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474