banner564

3 gündür uyuyamıyorum

Demirtaş “Bundan sonra ona Selahattin demeyeceğim” diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na takıldı:

3 gündür uyuyamıyorum
banner598
 Partisinin Manisa örgütü ile İzmir Bornova’da bir araya gelen Selahettin Demirtaş, iktidarın, muhalefetin seçim vaatleriyle ilgili “Kaynak nerede?” diye sorduğunu hatırlatarak, “Kaynak insanın kendisidir. Mesele elimizdeki kaynakları nasıl dağıttığınız meselesidir. Batman’da ülkenin Cumhurbaşkanı’nı izlediniz. Asgari ücretin ne kadar olduğunu bilmiyor. ‘Bin lira falan’ diyor. Onun için çok önemli bir mevzu değil” diye konuştu. 


‘Vaatlerini anlattı’
    Başbakan Davutoğlu’nun kendisiyle ilgili “Bundan sonra ona Selahattin demeyeceğim bir daha. Bizim için Selahattin Kudüs fatihi Selahattin Eyyubi’dir” açıklamasını alaycı bir dille eleştiren Demirtaş şöyle konuştu:
    “Ben böyle zekice bir hamle beklemiyordum. İki üç gündür uyumuyoruz, ne yapsak diye. Çünkü biz bütün seçim kampanyamızı Başbakan bize Selahattin diyecek diye hazırlamıştık. Ne yapacağımızı bilemiyoruz daha. Böyle şey olur mu ya? Sen başbakansın başbakan. Benim ismimle uğraşacağına vaatlerini anlat. Ben ismimin anlamını biliyorum. Hacı dedem bir kulağıma Kuran diğerine ezan okuyarak ismimi koydu. ‘Asla adaletsizliğe boyun eğme, insanlara zulüm karşısında korkma’ dedi. ‘Asla hırsızlık yapma, hırsızlara boyun eğme’ de dedi.”

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473