banner564

700 bin istihdam

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin seçim beyannamesini açıkladı

700 bin istihdam
banner598
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin seçim beyannamesini açıkladı. Ankara Arena Spor Salonu'nda MHP'lilere hitap eden Bahçeli, taktik gereği seçim beyannamesini en sona bıraktıklarını söyledi ve seçim vaatlerini şöyle sıraladı: 
   Asgari ücret 1400 lira olacak, herkese aile avukatlığı, öğrenciye 10 bin lira, harcama ve ulaşım kartı, taşeron işçilere kadro, cemevlerine devlet yardımı.”
   Amacımız Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini sağlamak esaslara bağlayarak dünyada hakettiği gelişmişlik ve kalkınmışlık seviyelerine çıkarmaktır.” diyen Bahçeli, “Arayışımız Türk milletini çağa yön verecek, bölgesel kompozisyonu derinden etkileyecek yüksek bir mevkiiye ulaştırmaktır. Soygunda ustalaşmış AKP’nin aşırdığı 2023 vizyonumuzun temelinde bunlar yatmaktadır” şeklinde konuştu. 

“Erdoğan diyet yapmalı”
Bahçeli şöyle devam etti: 
“””“Erdoğan’ın gömlek değiştirme konusunda maharet ve becerisi dillere destandır. Tavsiyemiz, gömleği dar geliyorsa ya diyet yapmalı yada kaderine razı olmalıdır. Biz Erdoğan’ın nasıl bir gömlek düşlediğini biliyoruz. Elinin altında bulunan gömleğin, arka yüzünde ABD, ön yüzünde AB, iki yanında PKK ve imralı canisinin yazılı olduğunun farkındayız.
   AKP’nin anti demokratik, hukuk tanımaz, özgürlükleri kısıtlayıcı bozuk düzenine son vereceğiz. Hükümetin devletin kurumları milli ve manevi değerlerimiz ile vatandaşlarımız üzerinde oluşturduğu tahribatı onaracağız. Bu dönemde, terörü tamamen bitirerek toplumsal huzur ve güveni temin edeceğiz. İşsizlik ve yoksulluğu önemli ölçüde hafifleteceğiz. 2016-2019 yıllarında, yıllık ortalama yüzde 5,2 büyüme ve 700 bin istihdam sağlayacağız.” 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474