banner564

‘Ben sizin için çalışırım’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu’nun Erdoğan için çalıştığını savundu

‘Ben sizin için çalışırım’
banner598
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırıkkale mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu, "Bu millet kavgadan bıktı, siyaset kavga aracı değildir. Siyaset zenginleşme aracı değildir. Siyasetin görevi vatandaşın derdini çözmektir. Size bir şey söylüyorum, Davutoğlu, Erdoğan için ben ise halk için çalışırım." dedi.
Kılıçdaroğlu, “Allah aşkına bu esnaf nasıl kazanacak? Refah tabana nasıl yayılacak? Kırıkkale'de 48 bin emekli var, Türkiye'de de 11 milyonu aşkın emekli var. Refahı tabana yayacağız dedik, bir avuç insan zenginleşmemeli. Vatandaş büyümeden payını alıyor mu, tepede bir avuç insan alıyor.” diye konuştu

“ Suriyeliye, yandaşa para var ama…” 
Kılıçdaroğlu, “Yıl 2013 Türkiye nüfusunun yüzde 1'i Türkiye'nin servetinin yüzde 54'üne sahip. Vatandaş refahtan pay almıyor. 77 milyona yansıtacağız. Bu ülke büyüyorsa herkes nasibini alacak. 2 milyon Suriyeliye para var, yandaşa para var, emekliye gelince para yok. Emekli kardeşim şunu söyle, herkese para var emekliye yok diyorsun, kusura bakma 7 Haziran'da da benden sana oy yok diyeceksin. Türkiye bölgesinin en güçlü ülkesi, bunu ben de biliyorum. Peki, emekliye gelince niye fakir oluyor? ”diye sordu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473