banner564

“Çocuk mu kandırıyorsunuz?”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, "Çözüm adına Türkiye'nin ve aziz milletimizin bütün olmazsa olmazları, değerleri, kırmızı çizgileri yerle bir edilmiştir" dedi

“Çocuk mu kandırıyorsunuz?”
banner598
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Çözüm adına Türkiye'nin ve aziz milletimizin bütün olmazsa olmazları, değerleri, kırmızı çizgileri yerle bir edilmiştir" ifadesini kullandı. Adan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti iktidarının yanlış ve akıl dışı politikaları sonucunda Türkiye'nin kendi coğrafyasında karanlık bir girdabın içine sokulduğunu savundu.
İçeride kendi milletine karşı her türlü baskıyı, zulmü ve hukuksuzluğu reva görenlerin dışarıda sessiz kaldıklarını ileri süren Adan, çözüm süreci adına Türkiye'nin ve aziz milletin bütün olmazsa olmazları, değerleri, kırmızı çizgilerinin yerle bir edildiğini iddia etti.
Adan, AK Parti hükümetinin IŞİD, PKK ve PYD'nin değirmenine su taşıdığını öne sürerek, "Aylardır ısrarla ikaz ediyoruz. PYD'nin eline verilecek her silah yarın muhakkak bize doğrulacaktır. Bu gerçeği sokaktaki çocuk bile bilirken, bu hükümet hangi aklın temsilciliğini yapmaktadır? PYD Türkiye üzerinden silahlanacak, Türkiye üzerinden Suriye'ye gidecek, IŞİD ile savaşacak ve Türkiye üzerinden geri dönecek. Çocuk mu kandırıyorsunuz?" değerlendirmesinde bulundu. Türk milletinin, Anadolu coğrafyasındaki bin yıllık deneyiminin kesin bir gerçeği ortaya koyduğunu belirten Adan, şunları kaydetti:
"O gerçek, bu topraklarda ancak milli bir şuurla, milli bir duruşla ve milli bir adanmışlıkla ayakta kalınabileceği gerçeğidir. Bu topraklarda hainlik asla cezasız kalmamıştır ve kalmayacaktır."

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474