banner564

Çözüm yok kardeşim!

Başbakan Yıldırım, hükümetin iç güvenliğin sağlanması konusunda terör örgütüne hiçbir taviz vermeyeceğini vurguladı

Çözüm yok kardeşim!
banner598
Hükümetin 100 gününü değerlendirmek için yapılan toplantıda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Çözüm mözüm yok, çözüm vatandaşta. O fırsatı kaçırdılar" dedi. Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen "65. Hükümeti̇n İlk Yüz Günü" değerlendirme toplantısında, icraatları hakkında bilgi verdi, tüm bakanlıkların çalışmalarını paylaştı.
Terör olaylarıyla ilgili değerlendirme yapan Başbakan Yıldırım, "Terör örgütünün, bu hainlerin verdiği zarar daha büyük. 10 milyar tutarında zarar verdiler o çukurları, hendekleri kazmak suretiyle. Orada güvenlik kuvvetlerimize ve bölge halkına verdikleri zararın parasal tutarı 10 milyar, 3 yıl içerisinde tekrar o zararları ortadan kaldıracağız" dedi.

"Çözüm, mözüm yok kardeşim”
Hükümetin, iç güvenliğin sağlanması konusunda hiçbir taviz vermeyeceğini vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti:
"Çözüm, mözüm yok kardeşim. Çözüm vatandaşta. O fırsatı kaçırdılar. Vatandaşla aramızdaki bu hainleri çıkaracağız. Terör örgütünün Kürt vatandaşlarımızın başına bela olmadan kurtaracağız. Çünkü bu terör örgütlerinin Kürtler diye bir sorunu yok. Kürt vatandaşlarımızın PKK terör örgütü sorunu var. Biz bu sorunu kentlerde büyük ölçüde kontrol altına aldık. Şimdi kırsalda güvenlik birimlerimiz, silahlı kuvvetlerimiz, jandarmamız, polisimiz bütün gücüyle üzerine gidiyor, gitmeye de devam edecek. Bu konuda herhangi bir zafiyet asla kabul etmiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474