banner564

Davutoğlu’na ağır eleştiri

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Kandil'i selamlamakla Kobani'yi selamlamak arasında hiçbir fark yoktur" dedi

Davutoğlu’na ağır eleştiri
banner598
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,partisinin grup toplantısıda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının, çiftçiyi yalnızlığa terk ettiğini, acımasızca unuttuğunu, yoksulluğun ve sefaletin kilerine kapattığını savundu. Huzursuzluk, geçim darlığı, gelir yetersizliği, devasa sorunlar, borç yükünün her köylüye sindiğini ve sirayet ettiğini belirten Bahçeli, "AKP, çiftçiyi yüz üstü bırakmıştır, yüz çevirmiştir" dedi.
Bahçeli, "Halep yolunda deve izi arayanlar, denize düşüp de yosundan medet uman safdiller, Afrika’da kahramanlık pozu verip millet kesesinden cömertlik yapan uyanıklar, Avrupalıları Türkiye’ye çalışmak için davet eden aklı evveller, size diyorum, size sesleniyorum; akara kokara değil, çuvala girene bakın. Çiftçimizin perişanlığına cesaretiniz varsa odaklanın" diye konuştu.
Bahçeli, millete gelince yok diyen, başka coğrafyalara gelince israfın dibini boylayan; çiftçi isteyince azarlayan, Suriyeli sığınmacılara milyar doları harcayan bu iktidarın yatacak yeri, kaçacak deliği olmadığını savundu.

  "Dikimi sökülmüş yama gibi"
"AK Parti’nin yardım ve yataklığıyla Kobani’yi ele geçiren PKK-PYD’yi sanıyorum ilk kutlayan Davutoğlu'dur" diyen Bahçeli, Kandil'i selamlamakla Kobani'yi selamlamak arasında hiçbir fark olmadığını savundu. Bahçeli, "Davutoğlu dikişi atmış yara gibi, dikimi sökülmüş yama gibidir" ifadesini kullandı.
Bahçeli, "Başbakan selamladıklarıyla özlem gidermek, helalleşip muhabbet etmek istiyorsa, Kandil’in yolu kendisine açık, Kobani ise çok yakındır" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473