banner564

Doğru tespit

AK Parti Milletvekili Faruk Çelik, “Teröre harcanan parayla Türkiye’nin yarısı altınla döşenirdi” dedi

Doğru tespit
banner598
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'de 2014 yılı sonuna kadar teröre 360 katrilyon para harcandığını, verilen zayiatın bedelinin ise 500 katrilyon olduğunu belirterek, "Yani teröre toplam 860 katrilyon haranmış. Bu parayla Türkiye'nin yarısı altınla döşenirdi" dedi.
Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını sürdüren Faruk Çelik, partisinin Harran ilçesindeki seçim bürosu açılışına katıldı. Kendisini karşılayanlarla tokalaşan Çelik, daha sonra açılışını yaptığı büro önündeki kalabalığa hitap etti.
AK Parti olarak kuruluşlarından itibaren halka hizmet etme gayreti içinde olduklarını anlatan Faruk Çelik, geçmişte bölgede yatırım yapılmadığını istismar ederek teröre yönenildiğini belirterek şöyle konuştu:
"Bir Anadolu yiğidi ortaya çıktı ve 78 milyon insanın kardeşliğinden yana olduğunu söyleyip, kimsenin milleti bölemeyeceğini ifade ederek meydanlara çıktı ve ‘kimin ne hakkı varsa verilecek’ dedi. Hakları verildi. Yatırımlar batıdan çok doğuya yapılıyor. Otoyollar, hastanenler, yüzlerce okullar yapılıyor. O halde terörün bahanesi kalmadı. Şimdi silahların bırakılması lazım. Ama bırakmadılar. O zaman devlet devletliğini gösterecek."

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473