banner564

Doktor olacaktı

Kapalı pistte izinsiz kayak yapan 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Mehmet Akif Koyuncu, başını kar perdesine çarparak hayatını kaybetti

Doktor olacaktı
banner598
Erzurum'da kapalı pistte izinsiz kayak yaptığı sırada başını kar perdesine çarpan üniversite öğrencisi hayatını kaybetti. Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Mehmet Akif Koyuncu, gece saatlerinde kayak yapmak için 4 arkadaşıyla Palandöken Kayak Merkezi'ne gitti.
Koyuncu ve arkadaşları, kapalı olan A Telesiyeji 10 Numaralı pistteki suni karlama yapan direğe sarılı güvenlik minderlerinden birini sökerek alanda kaymaya başladı. Arkadaşlarından birini arkasına alarak alanda kayan Koyuncu, başını pistin sol tarafındaki tahtadan yapılan kar perdesine çarptı.
Ağır yaralanan Koyuncu, olay yerine giden Jandarma Arama ve Kurtarma görevlileri tarafından kar motosikletli sedyeyle bulunduğu yerden indirildi. 
Ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Koyuncu, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde tekniker olarak çalıştığı belirtilen Koyuncu'nun cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Koyuncu'nun arkadaşlarının jandarmaya, eğlenmek için çıktıkları dağda minderi sökerek kaydıkları, bu sırada kazanın meydana geldiği şeklinde ifade verdikleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473