banner564

El çabukluğu marifeti

Türkiye’nin farklı illerinden 20 ayrı kuyumcu soyan kadın, üzerinde 100 bin liralık çalıntı altın ile Yozgat’ta yakayı ele verdi

El çabukluğu marifeti
banner598
Kuyumcu dükkanlarından el çabukluğu ve oyalama yöntemi ile soygun yapan kadın üzerinde 100 bin liralık çalıntı altın ile Yozgat’ta yakayı ele verdi.
Yozgat’ta Sarraflar Caddesinde bulunan kuyumculara müşteri şeklinde girerek altınlara bakan A.K.(40) isimli kadın son girdiği kuyumcudan dikkat dağıtma ve el çabukluğu marifetiyle 8 bin liralık altını çalarak kaçtı. Modern giyimi ile dikkat çeken A.K. girdiği kuyumcularda altınları tek tek inceleyip dışarı çıkıyor. Son girdiği kuyumcuda el çabukluğu 8 bin lira değerindeki altını çalan kadın kaçtı. 
Soyulduğunu fark eden kuyumcu durumu emniyete bildirdi. Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, kuyumcuların güvenlik kamerasından tespit ettikleri eşkal üzerinden titiz bir çalışma yürüttü. Kısa sürede A.K. şehirlerarası otobüs terminalinde olduğu bilgisi alındı. Çorum’a gitmek için bilet alan kadın emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlının üzerinde yapılan aramada 10 bin lira değerinde nakit para ve 100 bin lira değerinde altın ele geçirildi. 
A.K.’nin yapılan kimlik kontrolünde Türkiye’nin farklı illerinden 20 ayrı kuyumcu soygunun şüphelisi olarak arandığı ortaya çıktı. Emniyetteki sorgusunun ardından A.K. adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474