banner564

Feryatlar yürek dağladı

Iğdır’da, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Olgun Kurbanoğlu için tören düzenlendi

Feryatlar yürek dağladı
banner598
Iğdır'ın Karakoyun ilçesinde, durumundan şüphelendiği ve bölücü terör örgütü PKK mensubu olduğu belirlenen 2 kişiyi gözaltına almak isterken açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Olgun Kurbanoğlu için tören düzenlendi.
Şehit polis memuru Kurbanoğlu (46) için çatışma sonrası yaralı olarak kaldırıldığı Iğdır Devlet Hastanesi önünde tören gerçekleştirildi.
Iğdır Valisi Davut Haner, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı Albay Ekrem Küçükberber, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Ulus ile polis ve askerlerin katıldığı törende, hüzünlü anlar yaşandı. 
Şehidin kız kardeşi Asuman Kurbanoğlu, törende, "Ağabeyim nerede, abimi verin. Benim ağabeyim böyle sessiz durmaz" diyerek ağladı.
Iğdır Müftüsü Cüneyt Kulaz, şehit için dua ederek, katılımcılardan helallik istedi. 
Şehit polis memurunun naaşı, polis tören mangasınca Erzurum Adli Tıp Kurumuna sevk edilmek üzere ambulansa kadar omuzda taşındı. Bu sırada fenalaşan şehidin kız kardeşleri Şenay ve Asuman Kurbanoğlu'na 112 acil servis ekibince müdahale edildi. Vali Haner, şehit yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. 
Törenin ardından ambulansla İl Jandarma Alay Komutanlığına götürülen şehidin cenazesi, otopsi yapılmak üzere helikopterle Erzurum'a sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473