banner564

Geride 2 çocuk kaldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir kişi, tartıştığı ablasını ve ablasının ayrıldığı eşini silahla vurarak öldürdü

Geride 2 çocuk kaldı
banner598
 Barış Aras (33), ayrıldığı eşi Canan Uçan'ın (38) Gündoğdu Mahallesi'nde yaşadığı eve giderek Uçan ile bir süre görüştü. Daha sonra Uçan'ın kardeşi H. Uçan da eve gelerek ablasıyla ve Aras'la henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H. Uçan, yanında taşıdığı silahla ablası Uçan'ı başından, Aras'ı da göğsünden vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden Uçan ve Aras'ın cesetleri, polis ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aranıyor
Emniyet güçleri olay sonrası kaçan H. Uçan'ı yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan, Canan Uçan ve Barış Aras'ın yakın zamanda birbirinden boşandığı ve 2 çocuklarının olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 08:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Pir Sultan
Pir Sultan - 2 yıl Önce

Dinsel Totalizim!????20.Yüzyıldan sonra!Din dediğin masal! herzaman Diktatdı !Halifesini kesende bu Din!Sadeazamını asanda Din.Din ne emreder mahluklar düşünmeden biat eder.İran’daki örneği sizi yanıltıyor!Din eşittir Dikttagörlük.İsrail’in Diniyle Türkün Dini şekil olarak farklı gibi gözükmede ikiside Biat etmeyi emreder.

Pehlivan
Pehlivan - 2 yıl Önce

Dinmi tehlikelidir,İrkmı?
Din evrimleşmez!İrk evrimleşir .Ham meyveye benzer,güneşi gördükçe tatlanır.Din ve Dinciler meyvenin güneşi görmesini engelliyor.Liberal geçinenler o güneşi engelleyenlerin yanı da oldu olmayacak devam ediyor.

Kum Emin
Kum Emin - 2 yıl Önce

Şu Memleket bu hale geldiyse bunda Libarellerin büyük sorumluluğu var!Az hizmet etmediniz bu Dincilere!yarın seçim olsun yine bunların yanında yer alırsınız.Liberal geçinenler sarayın yavuk oğlancıları olmuş.bir tane omurgalı liberale rastlayamadık.Sümüklü hoca vardı onun etrafında Cumhuriyet aydınlarına karşı saf tuttunuz.Liberal eşittir boş lar demek.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473