banner564

İmdadına kızı yetişti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yürüyüşe çıkan İngiliz turist, kayalıklardan düşerek yaralandı

İmdadına kızı yetişti
banner598
Muğla’nın Fethiye ilçesinde yürüyüşe çıkan İngiliz turist, kayalıklardan düşerek yaralandı. Tatil için ailesi ile Fethiye'ye gelen 43 yaşındaki İngiliz turist Marc Northcote, Kayaköy ören yerini gezmeye gitti. Bir süre sonra Kayaköy'den kızı ile Soğuksu Koyu'na doğru yürüyüşe giden Northcote, Gizli Kumar mevkisindeki kayalıklarda dengesini kaybederek yaklaşık 7 metre yükseklikten düştü. Babasının düştüğünü fark eden kızı, Kayaköy'e giderek restoranda bulunan annesinden yardım istedi. Restoran çalışanları, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine durumu bildirerek, Northcote'nin düştüğü yere gitti.
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptıkları İngiliz turistin kurtarılması için Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri'ne (UMKE) haber verdi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin sedyeye aldığı Northcote, UMKE'nin yardımıyla yaklaşık 800 metre uzaklıkta hazır bekleyen ambulansa taşındı.

Kırıkları var
Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan İngiliz turistin, vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.UMKE Sorumlusu Mustafa Eren, "Yaralı turist, ilk müdahalesinin ardından yaklaşık 800 metre sedyeyle taşınarak ambulansa kadar getirildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralının vücudunda kırıklar olduğunu biliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474