banner564

Kaçak sigara çetesine darbe

Muğla merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda adileye sevk edilen 12 kişiden 8'i tutuklandı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ilçeleri ile İstanbul, Rize, Adana, Kilis, Mersin, Karaman, Kayseri ve Nevşehir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan Y.K, S.G, K.K, N.G, A.R.T, H.T, M.A.T, İ.H.N, H.C, H.Y, S.Ş. ve A.Y. adliyeye sevk edildi.

Kaçak sigara çetesine darbe
banner598

    "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, sigara kaçakçılığı" suçlarıyla yargılanan zanlılardan, Y.K, A.R.T, H.T, M.A.T, İ.H.N, H.C,  S.Ş. ve A.Y. tutuklandı. S.G, K.K, N.G, H.Y ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 15 ay sürdürülen takip ve çalışmalar neticesinde Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ilçeleri ile İstanbul, Rize, Adana, Kilis, Mersin, Karaman, Kayseri ve Nevşehir'de eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 12 kişi gözaltına alınmıştı. 

    Operasyonlarda 90 bin 203 paket kaçak sigara, kaçak sigara sevkiyatında kullanılan 2 zulalı araç ele geçirilmiş, ele geçirilen sigaraların piyasa değerinin 500 bin lira olduğu, sigara kaçakçılığı alanında faaliyet gösteren suç örgütünün kaçak sigara sevkiyatından ise 2 milyon 600 bin lira civarında haksız kazanç elde ettiği belirtilmişti.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2014, 01:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473