banner564

Kılıçdaroğlu’nun acı günü

CHP liderinin kayınvalidesi Fatma Özdağ, kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti

Kılıçdaroğlu’nun acı günü
banner598
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi Fatma Özdağ, kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören kayınvalidesi Fatma Özdağ 88 yaşında yaşamını yitirdi. Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayınvalidesinin ölümü üzerine, bugünkü programlarını iptal etti. 

'Kayınvalidem bana da özel emek harcamış birisi'
Partisinin Antalya Bölge Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, kayınvalidesinin ölüm haberini dün gece geç saatlerde aldığını söyledi. Kılıçdaroğlu, "Kayınvalidem bana da özel emek harcamış birisi. Üzgünüm. Yarın defnedeceğiz. Allah rahmet eylesin" dedi.

Selvi Kılıçdaroğlu: Annemin acısı yüreğimi yakıyor
Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" diye konuştu. Annesi Özdağ’ın cenazesini, memleketleri Tunceli’nin Nazımiye İlçesi’nde defnetmek için yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Selvi Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
"Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit’te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye’de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin."

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473