banner564

Koynunuzda yılan beslemeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörü destekleyen ülkeleri uyardı

Koynunuzda yılan beslemeyin
banner598
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sırf bize zarar veriyor diye bu yılanları koyunlarında besleyenlerin damarlarında o yılanların zehriyle uyanacakları günler çok yakındır" dedi.
      Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programındaki konuşmasına, katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak başladı.
     Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye sınırları boyunca bir terör koridoru kurma girişiminin, Fırat Kalkanı harekatıyla sekteye uğratıldığının altını çizdi. 
    Türkiye'ye ve Türk milletine saldıran yılanların başlarını inlerinde ezmeye devam edeceklerini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:
     "Suriye'de kendisine, yolda seçtiğiniz terör örgütüyle sizin nasıl bir geleceğiniz olur, onu bilmiyorum ama ülkemize saldırıp sonra da arkanıza sığınan terör örgütüyle yol yürüdüğünüz sürece bizimle bir geleceğiniz olmayacağını da çok iyi bilmelisiniz. 
    Aynı şekilde ülkemizde darbe teşebbüsünde bulunan bir diğer terör örgütünün ele başını ve mensuplarını ısrarla topraklarınızda barındırmaya devam ederek, Türkiye'nin gönlünde onulmaz yaralar açıyorsunuz. Benzer bir yaklaşıma maalesef Avrupa ülkelerinde de şahit oluyoruz. Terör örgütlerinin mensuplarına gösterilen bu derin muhabbetin, aşırı korumacılığın açacağı felaketleri görmezden gelenleri bir an önce akıllarını başlarına almaya çağırıyoruz. Türkiye tarihi birikiminden, birlik ve beraberliğinden aldığı güçle, bu musibetlerin bir şekilde hepsinin üstesinden gelir. Buna karşılık sırf bize zarar veriyor diye bu yılanları koyunlarında besleyenlerin, damarlarında o yılanların zehriyle uyanacakları günler çok yakındır."

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2017, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473