banner564

Rahat uyu komutan

Binbaşı Arslan Kulaksız için Muş’ta düzenlenen törende eşi ve babasının şapkasını giyen kızı İrem'in asker selamı vermesi katılımcıları duygulandırdı

Rahat uyu komutan
banner598
Malazgirt ilçesinde, silahlı saldırıda şehit edilen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız için tören düzenlendi.
Sabah saatlerinde Muş'a getirilen şehit Binbaşı Kulaksız'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Muş Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Kulaksız'ın naaşı, İl Jandarma Komutanlığı önündeki tören alanına getirilirken, saldırıda yaralanan eşi Sibel Kulaksız ile babasının şapkasını giyen kızı İrem'in asker selamı vermesi katılımcıları duygulandırdı.
Muş Valisi Vedat Büyükersoy, şehit Binbaşı Kulaksız'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve yaralı eşine şifa dileğinde bulunarak, şehitlik mertebesinin en yüksek mertebe olduğunu söyledi.
"Bu topraklarda, Çanakkale ya da Sarıkamış'ta canlarını verenlerle bugün Binbaşı Arslan kardeşimiz aynı makamdadır" diyen Büyükersoy, dinen şehitlik mertebesinin rütbelerin en üstünde bulunduğunu, Arslan binbaşının da rütbelerin en yücesine ulaştığını ifade etti.

“Gözün arkada kalmasın şehidim…”
Şehidin tabutuna sarılan eşi Sibel Kulaksız da salavatlar eşliğinde, "O benim Arslanım, bütün milletin, vatanın Arslanı. Ezanlar susmayacak, Allah'ım sen onu en güzel mekanına aldın. Peygamberimizin şefaatine, yanına aldın. Ruhu şad olsun şehidimin. Gözün arkada kalmasın şehidim, kanın yerde kalmaz. Bir Arslan gider bin Arslan gelir. Sen hep Arslan oldun. Devletine çalıştın aslanın da aslanı oldun. Yiğidim benim. Bir abin şehit oldu. Sen de şehitsin. Allah'ım günahlarımızı affetsin. Kocam asla ağlamamı istemezdi. Ona şehitlik yakışırdı. Şehidim şad olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474