banner564

“Sessiz devrim yaptık”

16 Nisan’dan sonra Türkiye’nin daha güzel günlere yürüyeceğini belirten Erdoğan, Türkiye’nin batı ülkeleri tarafından kıskanıldığını söyledi

“Sessiz devrim yaptık”
banner598
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe’de, güzellik uzmanı esnaflarla bir araya geldi. Sözlerine, “Burası milletin evidir, sizin evinizdir. Bugüne kadar buraya her kesimden insanımız geldi. Bugün de sizler buradasınız” şeklinde başlayan Erdoğan, “Daha güzel bir Türkiye için ‘evet’ dediğiniz için her birinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Her alanda güzelliğin övüldüğü bir yerde insanlığın güzelliğinin ihmal edilmesi düşünülebilir mi? Kendi kültürümüz ve medeniyetimiz içerisinde bu çalışmaların yürütülmesini ben çok isabetli buluyorum. Ülkemizde pek çok kişi 16 Nisan’dan sonra ne olacak sorusunu soruyor. Bu soruya en güzel cevabı sizler vermişsiniz. Söyleyeyim; daha güzel bir Türkiye olacak. Bazı gerçekler var ki, gözü olup da görmeyenler, kulağı olup duymayanlar, dili olup gerçeği söylemeyenler olur. 14 yıl bizler sessiz bir devrim gerçekleştirdik. Bunu batı konuşuyor. Neydi peki o. Başbakan olduktan sonra 100 günlük bir program ve Türkiye tırmanmaya başladı. Şu anda, kişi başına milli geliri 3500 dolar olan Türkiye 11 bin dolara çıkmış vaziyette. Adama, 10 yıllar boyu bizi 3500 dolarlarda niye süründürdünüz diye sormazlar mı, sormak lazım.

Hayır çadırına ziyareti
Dün hayır çadırına girdim. Niye hayır diyorsunuz dedim. Çağdaş bir Türkiye için dediler. Neyimiz eksik dedim. Söyleyin dedim. Cevap yok. Bak kardeşim dedim, sloganik konuşmayalım. Niye, neyi yapıyoruz bunu bilelim. Şu anda Türkiye'de Yavuz Sultan Selim köprüsü var. Bir de hızlı terini ilave ediyoruz deim. Birisi atladı neden adını Yavuz Sultan Selim Köprüsü koydunuz, ayrımcılık yapıyorsunuz dedi. Çok yazık, üzüldüm dedim. Biz bu ismi sizin düşündüğünüz gibi düşünerek vermedik dedim. Yavuz Sultan Selim'i iyi tanıyamamışsınız dedim...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda, "güzellik uzmanlarının tıbbi cihaz kapsamına girmeyen cihazları kullanarak tıbbi amaçlı olmayan işlemleri yapabilmesi ve bu uzmanların sahip olması gereken belgeleri düzenleyen Bakanlar Kurulu kararını" imzaladı. O esnada meslek temsilcileri de sahnedeydi.”

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474