banner564

Siz de yamuksunuz

Hatay ve Konya’da MHP’lilerle buluşan Meral Akşener, kendisine 'Paralelci' diyenlere, ilginç bir benzetme ile yanıt verdi:

Siz de yamuksunuz
banner598
MHP Genel Başkanı Adayı Meral Akşener, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi'nde destekçileriyle bir araya geldi. MHP Hatay eski Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Antakya Eski İlçe Başkanı Mehmet Ali Yıldırım ve çok sayıda partilinin eşlik ettiği Akşener, Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı tarafından söylenen marşlara da eşlik etti. Burada konuşan Akşener, 'Olağanüstü Kongre Kararı' alınana kadar yaşanan süreci anlattı.
Akşener, kendisine 'Paralelci' diyenlere Hatay'dan cevap verdi, "Şimdi saray ve çevresinin, bazı bakanların Sayın Genel Başkan sevgisini anlıyorum ama buradan ısrarla bize hakaret edenlere sesleniyorum. Geometrinin tüm kavramlarını kullandınız, paralel dediniz, ben de size diyorum ki yamuksunuz yamuk" dedi.

Belinde silah olanlar beni ezemedi
Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin muhaliflere yönelik 'Ezer geçeriz' çıkışına da Konya’da cevap verdi ve ''Vallahi belinde silah olanlar beni ezemedi'' dedi. 
Konya-Ankara karayolu üzerindeki Birlik Parkı'nda karşılanan Akşener'e partililer büyük ilgi gösterdi. Kısa süreli izdiham yaşanırken, ''Başbakan Akşener'' sloganları ile karşılanan Akşener, yaklaşık 500 araçlık konvoyla şehir merkezine girdi. İlk olarak Mevlana Müzesi'ni ziyaret eden Akşener, burada da halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. 
Kongrede şansının ne olacağı ve Bahçeli’nin muhaliflere yönelik ‘Ezer geçeriz’ şeklindeki çıkışı sorulan Akşener, ''Şansımın ne olacağını üst kurul delegelerimiz bilir. Onlar neyi, kimi tercih edeceklerse, ona da ben saygı duyacağım. Şu an da 5 arkadaş aday olmuşuz. Bundan sonra aday olacak kardeşlerimiz olacaktır. Ben genel kurul ve üst kurul delegelerine ait yetkiyi kullanmayı zul sayarım. Dolayısıyla bilmiyorum kimi seçecekler. Kimi seçerlerse de saygı duyacağım. Umarım bana teveccüh ederler. Ama ‘Ezerim’ kelimesi çok güçlü bir kelimedir. Kişisel olarak buna cevap vermek durumundayım. Vallahi belinde silah olanlar beni ezemedi. Dolayısıyla çok zor, çok zor’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473