banner564

Şok aşk cinayeti

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ve eski sevgilisi manken Filiz Aker, Beşiktaş’taki lüks otel odasında ölü bulundu

Şok aşk cinayeti
banner598
Beşiktaş'ta ünlü bir otelde biri kadın 2 kişi ölü bulundu. Ölü bulunanların ateşli silahla vurulduğu belirlendi. Öldürülen kişinin sunucu Vatan şaşmaz olduğu öğrenildi.
Emniyet yetkililerinin verdiği bilgiye göre otele önce Filiz Aker adındaki kadın geldi. Tuttuğu odaya geçen kadından sonra Vatan şaşmaz odaya geçti. Filiz Aker önce Vatan Şaşmaz'ı vurdu daha sonra da intihar etti.
Beşiktaş'ta lüks bir otelde ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ve eski sevgilisi manken Filiz Aker ölü bulundu.
Türkiye’yi şoke eden haber dün akşam saat 20.00 sıralarında geldi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz eski sevgilisi Filiz Aker ile 5 yıldızlı bir otel odasında ölü bulundu. 
İlk gelen bilgilere göre Filiz Aker Şaşmaz'ın sırtına 4 el ateş ettikten sonra kendisine de 1 el ateş ederek intihar etti.
Silah seslerinin duyulması üzerine otel çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Vatan Şaşmaz’ın ve Filiz Aker’in hayatını kaybettiğini belirledi. 

Odaya başka kimse girmemiş
Habertürk Haber Merkezi'den Müslim Sarıyar'ın haberine göre çift arasında tartışma çıktı, otelden ayrılmak isteyen Vatan Şaşmaz'ı vuran eski manken Filiz Aker daha sonra intihar etti.
Bu arada, otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473