banner564

Tasfiye edilecek

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nun görevinin 7 Haziran’da son bulacağı iddiasında bulundu:

Tasfiye edilecek
banner598
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Rize’de bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitinge katıldı. Bahçeli burada yaptığı açıklamada, "Davutoğlu, boşuna meydan meydan dolaşmaktadır. Çünkü, AKP'ye destek istemesi hikayedir. Davutoğlu'nun başbakanlığı 7 Haziran'a kadardır. Her şart ve durumda tasfiye edileceği ortadadır" dedi.
Seçimlerin, huzur, barış, güven ve demokratik yarış içerisinde geçmesini isteyen Bahçeli, siyasi partilere ve milletvekili adaylarına başarı diledi.

“MHP’ye saldırmasının altında korku var”
Davutoğlu'nun kendisine Sivas'ta "Yiğido", Van'da "Mela", Adiyaman'da "Vezir", Elazığ'da "Gakkoş", Erzurum'da "Dadaş", Aydın'da "Efe" dedikleri iddiasında bulunduğunu aktaran Bahçeli, şunları söyledi:
"En yakışan sıfat ise Serok'tur. 'Serok Ahmet' bu kadar unvanı nasıl taşıdığını, kartvizitine nasıl sığdırdığını bir türlü açıklayamamıştır. Peki Sayın Davutoğlu,  senin bilmediğimiz daha kaç masken vardır. BOP'a çanak tutarken sana ne diye hitap etmişlerdi. Pensilvanya'ya gizli gizli giderken hangi Ahmet devreye girmişti. Müslüman katillerine mihmandarlık yaparken hangi Ahmet öne çıkmıştı. 'Stratejik Derinlik' isimli kâbus senaryosunu kaleme alırken sen ne oldun? Hangi sıfatı kazandın. 'Sıfır sorun' dedin, komşularla düşman saflara bölündük. 'Sıfır Ahmet' oldun. “

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474