banner564

Türkiye’yi uçuracağım

Kütahya’da konuşan Kılıçdaroğlu, “Projelerimle dünyanın ve bölgenin en güçlü ülkesi olacağız” dedi ve ekledi

Türkiye’yi uçuracağım
banner598
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisi tarafından Kütahya Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde, AK Parti'yi kastederek, vatandaşların 13 yıl önce oy verdiği partinin şimdi değiştiğini savundu. Kılıçdaroğlu, "7 Haziran'da sandığa giderken, geçen seçimlerde şu ya da bu şekilde CHP'ye oy vermemiş bir vatandaşımızı daha ikna edeceğiz" dedi.
Meydanlardan "Ankara'daki beylere seslendiğini" ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
"Siz hangi hakla, hangi yetkiyle garip gurebanın, mazlumun yanında olduğunuzu söylüyorsunuz? Siz önce çıkın şu millete altın klozetli tuvaleti bir anlatın bakalım. Bunun izahı yoktur. Bunlar 2002'de sizden oy isteyen insanlar değil. Bunlar değişti. Bunlar farklı bir sınıfın partisi artık. Bunlar yoksulları, ezilenleri savunmuyor, sadece kendi ceplerini düşünüyorlar. Sadece yandaşlarını düşünüyorlar.”

“Hakça bir düzen kuracağız”
Kendisinin, 100 yılın projesini açıkladığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Mega proje; Merkez Türkiye Projesi. İtiraz edemiyorlar, 'Bu proje yanlıştır' diyemiyorlar. Ne diyorlar? 'Efendim, ben bunu daha önce yazmıştım.' Yazmışsın, yazmış olabilirsin. Niye gereğini yapmadın, niye beni bekledin? Ben açıkladıktan sonra 'Ben de yazmıştım' diyorsun. Hadi canım sen de. Geç bakalım. Ben yapacağım. Türkiye'yi uçuracağım. Türkiye'yi dünyanın ve bölgesinin en güçlü ülkesi yapacağım. Üreten Türkiye. Önce üreteceğiz, sonra hakça bölüşeceğiz. İnsanca, hakça bir düzeni kuracağız" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473