banner564

Zehire savaş açıldı

Narkotim ekipleri, Adana’da metruk evleri, bitki kökleri ve taşların altını kontrol ederek uyuşturucu aradı

Zehire savaş açıldı
banner598
Narkotim ekipleri, Adana sokaklarında yaptığı uygulamada metruk evleri, bitki kökleri ve taşların altını kontrol ederek uyuşturucu aradı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Narkotim ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Sinanpaşa ve Yavuzlar mahallelerinde uyuşturucu araması yaptı. Yol kenarındaki bitki köklerini inceleyen ekipler, her taşı da yerinden kaldırarak uyuşturucu aradı. Mahalledeki çocuklar ise ekiplerin çalışmasını meraklı gözle izledi.
Uygulamada yer alan "Marko" isimli dedektör köpek de metruk evlerde arama yaptı. Şüpheli gördüklerinin kimliğini kontrol edip üstünü arayan ekipler bir kişiyi gözaltına aldı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından "Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı" kapsamında yürütülen çalışmalara ek geliştirilen ve uyuşturucunun sokak düzeyinde ulaşılabilirliğinin önlenmesi amacıyla hazırlanan "Narkotim Projesi" bir hafta önce hayata geçirilmiş, 11 pilot il arasındaki Adana'da "Narkotim" ekibi, ilk operasyonunda 58 kilo 150 gram esrar ile bir miktar eroin ve kokain ele geçirmişti.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474