banner564

41 kere Maşallah

SODAY’ın her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Toplu Sünnet Şöleni gerçekleşti

41 kere Maşallah
banner598
Onur ULAĞ
KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği SODAY’ın her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Toplu Sünnet Şöleni bu yılda 41 çocuğun katılımıyla gerçekleşti.
Fuar düğün salonunda düzenlenen şölene çocukların aileleri ve yakınları da katıldı. 
41 çocuğun erkekliğe ilk adımı attığı Sünnet Şöleninde, yiyecek içecek ana sponsoru Merit Lefkoşa Hotel Personeli tarafından Fuar Düğün Salonu balonlarla ve bayraklarla gelin gibi süslendi, konusunda uzman aşçıların hazırladığı lezzetli sunumların servisi yapıldı.
Sünnet kıyafetleri Ercan Otçuoğlu, Turgay Ersalıcı tarafından ücretsiz karşılanan 41 çocuğun sünneti, Yakın Doğu Hastanesi’nin uzman doktorları tarafından yapıldı.
SODAY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yöntem , “Her ihtiyacımızda olduğu gibi Sünnet Projemizde de bizleri yalnız bırakmayan, gönülden katkı koyan, varlıklarıyla bize güç veren, her daim sosyal sorumluluğun en güzel örneğini gösteren ve tüm taleplerimizi yürekten karşılayan Büyük marka Merit Lefkoşa’ya, Yakın Doğu Hastanesine, bize kapılarını açan Fuar Düğün Salonu’na, bu mutlu günü unutulmaz fotoğraf kareleri ve video çekimleri ile ölümsüzleştirerek ailelere sunan Oral Foto’ya ve emeği geçen her bireye ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses; “Böyle hayırlı bir etkinlikte yer almak bizler için büyük mutluluktur. Öncelikle etkinliği organize eden SODAY yönetimini tebrik eder, sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini kutlar, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir gelecek dilerim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Lemanderin muslu
Lemanderin muslu - 7 yıl Önce

Bu resmi direk olarak almak istiyorum kes kopyala yapistir onları beceremiyorum eşim 40 gün önce rahmetlik oldu ve son resmi bu büyütüp duvara asmak istiyorum yardımcı olur musunuz.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473