banner564

Bir ömür beraberiz

Diyetisyenlik yapan güzeller güzeli Yüksel ile yeşil sahaların yakışıklı futbolcusu Yusuf, nikah memuru, şahitler ve davetlilerin huzurunda birbirlerine söz verdi:

Bir ömür beraberiz
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Lefkoşalı  Rüya ve Ziya Şakir çiftlerinin güzeller güzeli diyetisyen kızları Yüksel ile Gönyelili Ceylan ve Ercan Palaz çiftlerinin yakışıklı oğulları, Gönyeli Spor Klubü’nde forma giyen Yusuf, geçtiğimiz günlerde Fuar Düğün Salonu’nda gerçekleşen şık ve sade bir düğün ile ömür boyu sürecek birliktelik için birbirlerine söz verdiler. Alkışlar eşliğinde düğün salonuna gelen çift, ardından ilişkilerine resmiyet kazandırmak adına nikah masasına oturdu. 
Yüksel ve Yusuf çiftinin nikah şahitliğini Yılmaz Şakir ve Hüseyin Çoban yaptı. Yaşadıkları heyecan ve mutluluk gözlerinden okunan genç çift, nikah memurunun yönelttiği soruya, tüm içtenlikleri ile  “Evet” diyerek, ilişkilerini taçlandırdı. 
Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede bırakmayan yakın akrabaları, dostları, spor camiasından birçok tanınmış ismin yanı sıra  UBP Milletvekili Ersin Tatar da Yüksel ve Yusuf çiftini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olup tebriklerini sundu. Gece boyu dans pistini boş bırakmayan Yüksel ve Yusuf çifti ve davetliler, düğün orkestrasının çaldığı kimi zaman romantik kimi zaman ise hareketli parçalar eşliğinde, gönüllerince dans ederek bu mutlu günü kutladı. Genç çiftin düğünden sonra balayı tatili için Antalya’yı tercih ettikleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473