banner564

Büyük aşk resmiyet kazandı

Tüm dostlarının, ‘Ne zaman evleniyorsunuz’ diye sorduğu Gülcihan ile Ali, Merit Park’taki muhteşem törenle dünyaevine girdi

Büyük aşk resmiyet kazandı
banner598
Kamil HÜNERLİ
Girne’nin sevilen iki ismi, Gülcihan Özışıklı ve Ali Boyacıoğlu, yaklaşık 11 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Merit Park Hotel’de rüya gibi bir düğünle evliler kervanına katılan Gülcihan ve Ali’yi bu mutlu gününde arkadaşları ve dostları yanlız bırakmadı.
Şaziye ve Kadir Özışıklı ile Behice ve Cemal Boyacıoğlu ise evlatlarının mürüvetini görmenin saadetini yaşayarak, düğüne gelen dostlarının içten sundukları mutluluk dileklerini kabul etti.
Dostlarını, “Bir zamanlar soruyordunuz bize, ‘Ne zaman evleniyorsunuz’ diye, işte artık evleniyoruz, sizleri de düğünümüze bekliyoruz” yazılı davetiye ile bu mutlu günlerine çağıran çiftin, tören boyunca yüzlerinde güller açtı.

Müdürün en mutlu günü
Arkadaşları arasında, ‘Müdür’ olarak bilinen, Girne Karakum’daki Bindayı Eğitim Merkezi’nde öğretmenlik yapan Ali Boyacıoğlu, uzun bir birliktelikten sonra çok sevdiği ‘Güllüsü’ ile dünyaevine girdiği için mutlulukların en büyüğünü yaşadığını söyleyerek, ‘Darısı tüm aşıkların başına’ dedi.
Girne’deki Canar Ltd’de çalışan, güzeller güzeli gelin Gülcihan ise, dillere destan bir aşk yaşadığı Ali Boyacıoğlu ile ‘iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta bir ömür sürecek birlikteliklerine başlangıç gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473